Acasă ¬ Instrucțiuni

Instrucțiuni de montare bumper

Instrucțiuni de aplicare iPhone Drips

Instrucțiuni de aplicare skin

Așadar, ai primit skinul și de abia aștepți să-l aplici. Instalarea este aproape la fel pentru toate dispozitivele și este destul de simplă dacă urmărești pașii următori și cel mai important să o faci cu răbdare.

Ce este inclus în kit?

Dacă ai comandat un skin pentru telefonul tău vei primit în kit următoarele:

  • un skin „full-body care va acoperi inclusiv marginile;
  • un skin doar pentru spatele telefonului;
  • un șervețel cu microfibre pentru curățarea aparatului.

Dacă ai comandat un kit pentru console de gaming vei primi în kit următoarele:

  • un skin pentru consolă;
  • un skin pentru un controller;
  • un șervețel cu microfibre pentru curățarea aparatului.
Skin full-body
Skin full-body
Skin doar spate
Skin doar spate

Hai să vedem cum funcționează procedura de aplicare!

Curatarea aparatului

Pasul 1: Curățarea aparatului.

Șterge aparatul cu șervețelul cu microfibre inclus în pachet pentru a elimina impuritățile și amprentele. Dacă aparatul nu este curat, impuritățile pot imita bulele de aer,  dar spre deosebire de acestea, nu mai dispar odată ce ai aplicat skinul.

Pasul 2: Examinează skinul în detaliu.

Examinează skinul și cum este tăiat. Dezlipește skinul de pe suportul de hârtie și poziționează-l cu partea adezivă spre acesta. Evită întinderea oricărei părți a skinului pentru că se poate deforma.

Pasul 3: Aplicare.

Pentru ca aparatul tău să arate senzațional după aplicarea skinului, este important să nu te grăbești și să ai răbdare.

Alege locul de unde o să începi (de obicei de jos în sus sau de sus în jos). Încearcă să iei un grup de butoane mai apropiate ca reper și să începi de acolo.

Dezlipire Skin
Lipire Skin
Atenție: Adezivul skinului se activează prin apăsare; evită să apeși tare dacă nu ești 100% sigur că nu-l vei mai repoziționa. Poți fixa skinul în loc apăsându-l ușor. În acest mod îl poți dezlipi și repoziționa în caz că nu e corect aliniat.

Apropie skinul cât mai aproape de aparat și începe să-l aplici fixăndu-l cu o apăsare ușoară. Asigură-te că se aliniază cu toate decupările și formele aparatului. Dacă nu este corect aliniat, dezlipește-l ușor și reia operațiunea pâna se potrivește perfect. Ai grijă să nu tragi și să deformezi skinul pentru că riști să nu se mai alinieze corect.

Pe măsură ce aplici skinul, începe să apeși cu presiune mai mare, de la mijloc spre margini, eliminând eventualele bule de aer.

Apasare usoara
Apasare cu presiune

Este recomandat un foehn sau un pistol cu aer cald pentru a „sigila” skinul.

Foehn-ul sau pistolul cu aer cald este obligatoriu pentru a aplica skinurile „full-body” (cele care acoperă colțurile sau orice curbură a aparatului).

Aplicare aer cald in sens circular
Pliere margini
Atenție: Aplică aerul cald, cu o mișcare circulară, de la o distanță de aproximativ 3-4 cm. Nu supraîncălzi skinul pentru că acesta se poate rupe sau deforma în exces.
Lipire margini
Aplicare caldura dupa lipire
Sigilare margini
Aplicare caldura margini sus jos
Atenție: Colțurile skinului trebuie „închise” ultimele. După ce ai închis toate marginile poți lipi și colțurile pe care le-ai încălzit în prealabil. Te poți ajuta de șervețelul cu microfibre inclus, pentru a lipi mai bine colțurile.
Lipire colturi
Sigilare colturi