Acasă ¬ Livrare

Livrare

 

Ai ajuns la concluzia că produsele noastre sunt irezistibile, îți dorești neapărat un skin, dar vrei mai multe informații despre livrare? Sau poate ai plasat comanda deja și nu mai poți de nerăbdare.

Află că produsele comandate vor fi livrate prin curier rapid, oriunde, atâta timp cât locația respectivă se află pe tărâmuri mioritice.

Cât costă livrarea?

Taxa de livrare standard este de 17.99 lei, iar pentru comenzile mai mari de 250 de lei livrarea este din partea casei (adică moca).

Când se livreaza comanda?

Termenul uzual de livrare este de aproximativ 2-4 zile lucrătoare. Dacă ai dubii în privința lui „lucrătoare” clarificăm imediat: zilele de luni până vineri inclusiv, cu excepția sărbătorilor legale. Termenul se socotește de la data confirmării comenzii.

Notă: în perioada sărbătorilor de iarnă, a campaniilor de tip „Black Friday” sau în situații extreme ce nu țin de noi sau de curier (precipitații abundente, drumuri impracticabile, erupții vulcanice, invazii extraterestre), ne rezervăm dreptul de a prelungi termenul de livrare. Cu toate acestea, termenul maxim de livrare nu va depăși 15 zile calendaristice de la data plasării comenzii.

Urmărire comandă

Când produsele comandate pleacă spre tine, vei primi un email de confirmare în care vei găsi un număr AWB cu care îți poți urmări comanda în timp real.

PS: Răbdarea este o virtute.